25 februari2019. Deze week in de spotlight: Hoofdsponsor Deco Center

Vanaf 27 februari 2019 is het weer zover, Jumping Indoor Nijkerk gaat van start! De komende weken worden gebruikt om betrokken partijen rondom deze mooie wedstrijd aan u voor te stellen.

DecoCenter Woonwinkels is deze editie van de Jumping Indoor Nijkerk de nieuwe hoofdsponsor van het 1.40m op de vrijdagavond en de M finale op zaterdag avond.

Onder leiding van Jan Hein Brusse en Ruud Kraaij heeft DecoCenter Woonwinkels ondertussen drie filialen; Amersfoort, Barneveld en Ede. In 2014 is de eerste winkel geopend, toen nog in Nijkerk. Het jaar erop volgde de filialen in Barneveld en Ede en in 2017 is de winkel in Nijkerk verhuisd naar Amersfoort. DecoCenter heeft een breed aanbod woonaccessoires en meubels, wat zowel jong als oud aan zal spreken. Met merken als Eleonora, Mattz en net nieuw Splinz, bieden zij een gevarieerd en betaalbaar assortiment aan. Uniek is het merk Fink, een Duits merk wat zij in Nederland als enige verkopen.

In het totaal zijn Jan Hein en Ruud al 24 jaar sponsor. Jan Hein met zijn handels-, pension,- en africhtingsstal Crosshair Stables als vaste sponsor van de M finale. Met de verkoop van zijn bedrijf neemt DecoCenter Woonwinkels deze rubriek over. Vanuit meerdere bedrijven, waaronder DecoCenter, zijn zij ook al 22 jaar hoofdsponsor. Met een onderbreking van een paar jaar zijn wij erg blij ze weer als hoofdsponsor te mogen verwelkomen.

www. deco-center.nl

Tekst: Hanneke Verhoef