Terugblik op Jumping Indoor Nijkerk 2015

Het evenement was meer dan geslaagd. 4 dagen topsport , mede door de mooie parcoursen van Jan van de Pol en Marco de Jong.

Het tijdschema zat goed in elkaar, vanaf de eerste start tot de laatste finale ruiter liep alles gesmeerd.

Het gehele team van Jumping Indoor Nijkerk heeft zich voor 700% ingezet om er een fenomenaal evenement van te maken, en dat is zeker gelukt.

Alle sponsoren waren zichtbaar op de tv schermen die rond de rijbaan geplaatst waren, en konden zelf vanaf het sponsorterras van mooie sport genieten!

We waren ook dit jaar weer ontzettend blij met Hoofdsponsor DecoCenter. Ruud Kraaij en Jan Hein Brusse, bedankt! U bent natuurlijk van harte welkom om de mooie zaak aan de Vrijheidslaan in Nijkerk te bezoeken.

Mede dankzij sponsoring door Wout van den Brink konden we het 1.40 parcours weer organiseren.  Deze rubriek, samen met het Z en ZZ springen  op de vrijdag leverden een gevarieerde startlijst en mooie sport op.

Naast de spectactulaire sport op de vrijdag waren er ook eigen leden die heel goed gepresteerd hebben. Ruiters die voor het eerst L starten en zich meteen plaatsen voor de finale, een B-ruiter die apetrots komt vertellen dat ze de joker heeft gesprongen, te veel om op te noemen!

Ook de kindermiddag was een groot succes. Waarschijnlijk kunnen we volgend jaar een bixie wedstrijd gaan organiseren voor al deze nieuwe pony-liefhebbertjes.

Het touwtrekken kent zijn weerga niet. Wat een enthousiasme, en wat gaat daar een bier in. Gelukkig hadden onze bodemspecialisten de naweeen van het touwtrekken weer snel onder controle.

Op zaterdag waren er, tussen de finales door, tuigpaardenrubrieken. Deze tak van paardensport zorgde voor de uitstraling van een Concours Hippique, iets waar we volgend jaar graag een vervolg aan geven.

Beste Neuderuiter werd dit jaar, zeer verdiend, Jenny van den Burg. Deze sympathieke amazone had 2 paarden in de finale, te weten Zidane en de door Dirk en Ria van den Burg zelf gefokte Duresca. Jenny won de mooie deken, beschikbaar gesteld door Autoservice Heimensen Nijkerk.

Bij deze willen wij alle sponsoren, juryleden, EHBO, parcoursbouwers en vrijwilligers bedanken. We hopen dat jullie net zo genoten hebben van Jumping Indoor Nijkerk 2015 als wij.