***

Door de JIN commissie wordt al weer druk gewerkt aan de voorbereidingen.

Het voorlopig programma is al bekend.

We gaan weer zorgen voor mooie sport, spectaculaire finale's en een stoere 1.40 m. rubriek. Deze 1.40 rubriek wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Deco Center.

11-1-2016

Wout van den Brink sponsort wederom onze prestigieuze 1.40 m. rubriek op donderdag 25 februari 2016.

5-1-2016

We zijn blij dat Deco Center wederom hoofdsponsor is van deze mooie wedstrijd.

1-1-2016

Iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2016 gewenst!

***

Dinsdag 6 oktober zijn de eerste besprekingen voor Jumping Indoor Nijkerk 2016 al weer geweest. We hebben er met z'n allen weer zin in.

***

Hotel restaurant De Roode Schuur in Nijkerk heeft de overnachtingen voor onze juryleden aangeboden. Hierdoor had Anita van Os tijd om voor de medewerkers te kokkerellen.

Zonder al onze vrijwilligers is Jumping Indoor Nijkerk niet mogelijk!

***

Vrijdag 20 februari 2015 is in de mooie locatie van het DecoCentrum te Nijkerk het sponsorcontract tussen Hoofdsponsor DecoCenter, vertegenwoordigd door JanHein Brusse en Wim den Hartogh namens de Neuderuiters getekend.

Foto's met dank aan www.nijkerk.nieuws.nl

Parcoursbouwers dhr. Hissink heeft, geassisteerd door o.a. Gert Lozeman, het parcours voor de Gelderse kampioenschappen springen weer piekfijn voor elkaar. Alle deelnemers veel succes gewenst.

Wout van den Brink sponsor 1.40 rubriek op vrijdag 27 februari 2015

Zojuist is bekend geworden dat Wout van den Brink, Internationaal Paardenmakelaar & Paardentaxateur, Inkoop en verkoop van exclusieve sportpaarden en sportpony's de 1.40 rubriek op vrijdag 27 februari sponsort.