Beste Neuderuiter

Elk jaar wordt vanuit het klassement de Beste Neuderuiter van Jumping Indoor Nijkerk aangewezen. Het wordt een mooie traditie, ook dit jaar werd weer fel gestreden om deze prijs, de eer en de mooie deken, aangeboden door Heimensen Autoservice.

"Autobedrijf Heimensen Nijkerk

Heimensen Autoservice is gevestigd in Nijkerk. Wij hebben ruime ervaring met APK keuringen, onderhoud en etc. van alle merken auto's en een specialisme op het gebied van Hyundai. Vrijwel alle onderdelen voor uw auto kunnen wij binnen een zeer korte tijd leveren en monteren. Hierdoor hebben wij aan ons groeiende bestand van klanten bewezen een duidelijke service te verlenen.

Vanaf de beginjaren kenmerkt Heimensen Autoservice zich door de zeer scherpe banden prijzen."

Willemijn van de Bunt won in 2019 de titel Beste Neuderuiter. Autoservice Heimensen bood ook dit jaar weer een mooie statiedeken aan.


in 2018 won Tess van Daatselaar met haar stoere Iceman deze prijs.


De prijs hiervoor werd ook in 2017 weer beschikbaar gesteld door Heimensen Autoservice te Nijkerk. wederom was het jenny van den Burg, maar nu met Spain in Vein. Jenny, mede verantwoordelijk voor de aankleding van et sponsor terras en vorig jaar geblesseerd, was er op gebrand dit jaar een mooie prestatie neer te zetten. En dat lukte. Met een eerste plaats in haar groep op de vrijdagmorgen, een 5e plaats in de spannende Z/ZZ finale, zorde dit ervoor dat ze wederom Beste Neuderuiter was tijdens Jumping Indoor Nijkerk 2017!Jan Heimensen en Marian de Ruiter, wederom hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van deze prijs!

Beste Neuderuiter 2016 was GertJan van Esveld. Hij heeft uit z'n Z-springpaard Raïti de mooie en goed Springende Grafiti gefokt, en won onder andere door een alles of niets finale tijdens JIN 2016 de prijs voor de Beste Neuderuiter.  


Beste Neuderuiter 2015 was Jenny van de Burg met de zelf gefokte Duresca.  

   Beste Neuderuiter 2014 was Stefanie van den Brink.

   Beste Neuderuiter 2013 was Hellen Burgwal.